«Πολύ δυνατή η ΑΕΚ στην έδρα της»

«Πολύ δυνατή η ΑΕΚ στην έδρα της»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Νίζνι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Eurocup (19:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ρωσική ομάδα προέρχεται από δύο νίκες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και από την τεράστια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη.

Ωστόσο, ο προπονητής της Νίζνι, Άιναρς Μπαγκάτσκις, τόνισε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο μέσα στην θερμή της έδρα της ΑΕΚ. «H ΑΕΚ δεν έχει νικήσει ακόμα στο Eurocup, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μέσα στην έδρα τους θα είναι πολύ δυνατοί και οι παίκτες της θα τα δώσουν όλα όσα μπορούν, για να δώσουν στον κόσμο αφορμή για να ζητοκραυγάσει. Πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη μας επί της ΤΣΣΚΑ και να προετοιμαστούμε σωματικά και ψυχικά για ένα δυνατό παιχνίδι».

Στον ίδιο τόνο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ιβάν Στρέμπκοβ. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα δύσκολο περιβάλλον για μας, οι Έλληνες φίλαθλοι είναι γνωστοί σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X