Ντεμπούτο Κατσίβελη και βάσεις για σερί

Ντεμπούτο Κατσίβελη και βάσεις για σερί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος στην ΑΕΚ, ελπίζουμε τουλάχιστον να τελειώσουν σύντομα και να μην ξανάρθουν. Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τα Τρίκαλα τον Ντούσαν Σάκοτα λόγω ίωσης, εκτός θα μείνει και ο Ανοσίκε με πρόβλημα στον αστράγαλο. Είναι γνωστός ταυτόχρονα ο προβληματισμός που υπάρχει για τον Γουόρεν, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα κάνει επίσημο ντεμπούτο με την ΑΕΚ ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Στις 2 Οκτώβρη έκανε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας ο 25χρονος γκαρντ, ωστόσο την τρέχουσα εβδομάδα μπήκε στο προπονητικό πρόγραμμα και λογικά ο Σάκοτα θα του δώσει χρόνο. Είναι δεδομένο πως οι εμπνεύσεις, η ποιότητα και η άμυνα του Κατσίβελη έλειψαν πολύ από την ΑΕΚ, σε αυτόν τον πρώτο μήνα των επίσημων υποχρεώσεων.

Η «Βασίλισσα» πέρα από τους τραυματισμούς, τη λογική έλλειψη χημείας, δεν είχε και τις λύσεις που θα ήθελε στους γκαρντ αυτό το διάστημα και αναμφίβολα η επάνοδος του Κατσίβελη φέρνει μεγάλη ικανοποίηση στο προπονητικό επιτελείο.

ÓÁÊÏÔÁ  ËÁÕÑÉÏ - ÁÅÊ SAKOTA  LAVRIO - AEK (BASKET LEAGUE 2015-2016)Με τα θετικά και τα αρνητικά της, η ΑΕΚ απέναντι στα Τρίκαλα καλείται να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει με το απόλυτο. Αυτή την περίοδο προτεραιότητα είναι το αποτέλεσμα, για θέαμα θα μιλήσουμε στην πορεία της σεζόν. Το πρόγραμμα είναι καλό για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα. Μπορεί να ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά από το Λαύριο και τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει Κόροιβο, Καβάλα, Απόλλωνα και Κηφισιά.

Το επόμενο ντέρμπι θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ και θα είναι ιδανικό να έχει πάει μέχρι εκεί με το 7/7 και ταυτόχρονα να έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X