Ψυχολογική "ένεση" από τον Μανωλά ενόψει Ηρακλή

Ψυχολογική "ένεση" από τον Μανωλά ενόψει Ηρακλή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέλιος Μανωλάς θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση ως υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, με σκοπό να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για την ομάδα για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό στάδιο. Η χθεσινή παρουσία του άλλωστε στα Σπάτα έγινε περισσότερο για να συζητήσει με τον Δέλλα διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα της ομάδας. Μια πιο ασφαλή εικόνα όμως θα έχει στην απογευματινή προπόνηση. Έτσι κι αλλιώς χρόνος δεν υπάρχει για πολλές δοκιμές και …πειράματα, αφού με δεδομένο ότι παραμονές ενός ματς δεν είναι δυνατόν να ακολουθήσουν οι παίκτες δυνατό πρόγραμμα, τότε ουσιαστικά έχει στη διάθεσή του τη σημερινή προπόνηση και μια πιο …χαλαρή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στόχος του Μανωλά είναι να ανυψώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ηθικό των ποδοσφαιριστών και να τους βάλει στη διαδικασία να αφήσουν στην άκρη όλα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα, προκειμένου να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τον “γηραιό”. Θεωρεί άλλωστε πολύ σημαντικό τον τομέα της ψυχολογίας για κάθε παίκτη. Χθες ο Έλληνας τεχνικός μελέτησε για πολλές ώρες τον αντίπαλο της ΑΕΚ, ενώ σε συναντήσεις που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του Τραϊανού Δέλλα θέλησε να μάθει και όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της Ένωσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X