Ντούσκο: «Θέλουμε έναν καλύτερο προπονητή»

Ντούσκο: «Θέλουμε έναν καλύτερο προπονητή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τραϊανός Δέλλας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα. Πως η Ενωση θα βρει έναν προπονητή που θα την οδηγήσει σε επιτυχίες και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ξεκάθαρος: «Προσπαθούμε να βρούμε έναν καλύτερο προπονητή, έναν προπονητή που θα είναι πιο δυνατός, όπως αξίζει για την ΑΕΚ και αυτό πρέπει να το κάνουμε όσο μπορούμε πιο σύντομα». Ο Ντούσκο δεν θέλησε να αναφερθεί σε ονόματα, αλλά φανέρωσε κάποια χαρακτηριστικά. «Ο νέος προπονητής θα είναι ξένος. Δεν θέλω να πούμε ονόματα. Θέλουμε να είναι σοβαρός, δυνατός που να γνωρίζει την ΑΕΚ, που να τον πιστεύουμε όλοι. Θα δούμε πότε θα το καταφέρουμε. Ο Μπράνκο έχει αρχίσει και τρέχει για να βρει τον επόμενο».

Οσον αφορά την παρουσία του Δέλλα, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε μόνο καλά λόγια. «Για τον Τράι θέλω να πω ότι πρόσφερε πολλά και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Δεν είναι ευχάριστες αυτές οι στιγμές, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει η ΑΕΚ να πάει στην θέση που της αξίζει. Ο Στέλιος θα προσπαθήσει αυτό το διάστημα να βοηθήσει και να κάνει σωστά την δουλειά του. Δεν είχαμε κάποια διαφωνία με τον Δέλλα, ο Τράι παραιτήθηκε, εγώ δεν θα μιλήσω για τον λόγο, πάντως διαφωνίες δεν είχαμε. Σε μια συνεργασία πάντα υπάρχουν διαφωνίες, αυτό παντού γίνεται. Αλλά αυτά δεν τα κρατάς στο τέλος. Από την δική μας πλευρά, αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι πως η συνεργασία ήταν πολύ σωστή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X