Ο Στελάρας δείχνει τον δρόμο! (VIDEO)

Ο Στελάρας δείχνει τον δρόμο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος Στέλιος Μανωλάς στέλνει μέσω του enwsi.gr μήνυμα νίκης για το ντέρμπι της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Ο κορυφαίος αμυντικός του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr και στάθηκε στο πάθος που απαιτούν τέτοιες αναμετρήσεις, ενώ εξέφρασε την πίστη του στις ικανότητες του Τραϊανού Δέλλα.

«Πάντα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, πόσο μάλλον τώρα που η ΑΕΚ γύρισε μετά από 2 χρόνια, ενώ και στο περσινό Κύπελλο έπαιξε με τον Ολυμπιακό και είχε πολύ καλή παρουσία. Ευελπιστούμε η ομάδα μας θα σταθεί καλά και θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Σίγουρα στα ντέρμπι χρειάζεται πάθος, πίστη και ψυχή για να πάρεις αυτό που θέλεις. Οι μονομαχίες παίζουν καθοριστικό ρόλο και φυσικά η τακτική για την οποία δουλεύουν οι προπονητές.

Είμαι σίγουρος ότι ο δικός μας ο προπονητής, ο Τραϊανός ξέρει πολύ καλά, έχει διαβάσει τον Ολυμπιακό, ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και νομίζω πως η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Νομίζω ότι ο Τραϊανός έχει ήδη δείξει πολύ καλά δείγματα. Απλά στην Ελλάδα δεν έχουμε υπομονή. Με ένα αρνητικό αποτέλεσμα όλοι είναι άχρηστοι, με ένα θετικό όλοι είναι καλοί. Νομίζω ότι πέρα απ’ αυτό γίνεται δουλειά και στις σχολές προπονητών. Ο Τραϊανός όπως ξέρουμε τελείωσε το UEFA Pro και είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X