Η Νέα Φιλαδέλφεια με τα μάτια του Ντούσκο

Η Νέα Φιλαδέλφεια με τα μάτια του Ντούσκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ζωή του είναι συνυφασμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί πέρασε μαγικές στιγμές, εφιαλτικές καταστάσεις, πανηγύρισε, δάκρυσε, βίωσε μια ολόκληρη ζωή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανήκει σε εκείνους που η ιστορική έδρα της ΑΕΚ ήταν το σπίτι τους. Σε κάθε αναφορά του, δεν ξεχνά να επισημάνει πόσο σημαντικό είναι για την Ενωση να βρεθεί ξανά στην ιστορική της έδρα. Και όταν βρέθηκε ο ανιστόρητος Βασιλόπουλος να το αμφισβητήσει και να θέσει θέμα αποχώρησης της ΑΕΚ από εκεί που έζησε επί 91 ολόκληρα χρόνια.
Ο λόγος του ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Με φωνή τρεμάμενη και με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, ο Ντούσκο δεν άφησε κανένα περιθώριο. «Εσείς είστε νεαροί στην ηλικία και πολλά από όσα λέτε δεν τα ξέρετε ή δεν τα θυμάστε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να φτιάξουμε το γήπεδό μας, εκεί όπου έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, εκεί όπου μάθαμε να αγαπάμε την ΑΕΚ, εκεί όπου δεθήκαμε για πάντα μαζί της», απεύθυνε προς τους εκπροσώπους του δήμου που δεν είχαν να πουν κουβέντα.
Ο Ντούσκο έδειξε με απλά λόγια, με λέξεις που βγήκαν από την καρδιά και την ψυχή του, πως βλέπει κάθε Ενωσίτης τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πόσα σημαίνει για κάθε ΑΕΚτζή να βρίσκεται στην ιστορική έδρα της ομάδας, να περιπλανιέται στα σοκάκια και τις μυρωδιές της, να παίρνει κάτι από την αύρα που οδήγησε την ΑΕΚ ως τα σήμερα. Αποδεικνύοντας, πως όσα και αν συνέβησαν και πλήγωσαν, στεναχώρησαν, πίκραναν, είναι σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X