«Πες μου τι θέλεις και θα τα κάνω εγώ!»

«Πες μου τι θέλεις και θα τα κάνω εγώ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ έχουν απηυδήσει με τις παλινωδίες του Βασιλόπουλου. Με τα διαρκή μπρος πίσω, με μοναδικό στόχο να μπλοκάρει το πρότζεκτ του γηπέδου και να μην προχωρήσει η Ενωση στον στόχο της. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν οργισμένος σε αυτήν την πρώτη άμεση επαφή με τον Βασιλόπουλο και μπροστά στο νέο αδιέξοδο που επιχειρούσε να δημιουργήσει, τον έβαλε μια και καλή στη θέση του.
«Για να τελειώνουμε, πες μου τι θες για τη Νέα Φιλαδέλφεια και θα στα κάνω εγώ! Πες μου τι θέλεις αλλά σταμάτα να αναζητάς δικαιολογίες και άλλοθι για καθυστέρηση». Ατάκα που έκανε τον Βασιλόπουλο να μην έχει κανένα άλλοθι και να μην μπορεί να φέρει αντιρρήσεις. Στην ΑΕΚ πάντως ξεκαθάριζαν, πως το μόνο που συζητούν είναι αντισταθμιστικά μέτρα για την περιοχή και καμία διαφοροποίηση ούτε στο σχέδιο, ούτε στο νόμο, ούτε στην έκταση, ούτε σε κανένα σημείο του σχεδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X