Ετσι το…γύρισαν και ήρθε ικανοποίηση

Ετσι το…γύρισαν και ήρθε ικανοποίηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βήμα μπροστά εξελίχθηκε τελικά για την ΑΕΚ η συνάντηση με τους Σκουρλέτη και Βασιλόπουλο για το θέμα του γηπέδου. Παρά την απέλπιδα προσπάθεια του δημάρχου να δημιουργήσει νέα προβλήματα και να εγκλωβίσει σε ατέρμονες κουβέντες, η «κιτρινόμαυρη» αντιπροσωπεία έκανε τις κατάλληλες κινήσεις και πέτυχε να…γυρίσει την κατάσταση και να αποχωρήσει από το ΥΠΕΚΑ έχοντας φέρει την υπόθεση στα μέτρα της.

«Ολα εξελίχθηκαν ικανοποιητικά, καλυφτήκαμε από τη στάση και την τοποθέτηση του Υπουργού και όλα δείχνουν ότι πλέον υπάρχει κοινή θέση όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες για το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δημιουργήθηκε ομάδα εργασίας και η ΑΕΚ δηλώνει πανέτοιμη και για να ξεκινήσει τα έργα αλλά και για να παράσχει βοήθεια και να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η πόλη που έχει ταυτιστεί με την 91χρονη ιστορία της», σχολίαζαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ φεύγοντας από το Υπουργείο.

Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ό,τι έκλεισε το θέμα Ρενό (που δεν ήταν βεβαίως τίποτα περισσότερο από μία ακόμα προσπάθεια καθυστέρησης του Δημάρχου) πριν καν ανοίξει. Και κυρίως, προτού καν πάει να το υιοθετήσει ο Υπουργός που έκανε πίσω όταν είδε τόσο οργισμένη αντίδραση που προφανώς δεν την περίμενε. Ηταν τόσο έντονη η «κιτρινόμαυρη» επίθεση, που είχε ως πρωταγωνιστές τους Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς, ώστε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ ζήτησε συγγνώμη από τον Σκουρλέτη για την ένταση των πρώτων λεπτών.
Ανακοίνωση από το Υπουργείο δεν θα υπάρξει, γιατί η θέση του Υπουργείου καλύφτηκε από τη δήλωση Σκουρλέτη. Στην ΑΕΚ έκριναν ως απόλυτα ικανοποιητική τη δήλωση, ειδικά από τη στιγμή που και ο Βασιλόπουλος παραδέχθηκε ότι η πρόταση Ρενό δεν υφίσταται πλέον και τελείωσε από το ξεκίνημα της κουβέντας μετά την έντονη αντίδραση της ΑΕΚ. Αρα, η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» στην ιστορική έδρα της Ενωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X