Το μαύρο κουτί της ήττας

Το μαύρο κουτί της ήττας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, μια ομάδα που δημιουργείται από την αρχή χρειάζεται χρόνο και στήριξη. Ειδικά από τη στιγμή που έχει αρκετές ατυχίες και ακόμα δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει σύνολο με ομοιογένεια. Ωστόσο, ουδείς παραγνωρίζει πως η ΑΕΚ έχει 2/3 αποτυχίες στο ξεκίνημα της σεζόν και αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι της που προβληματίζουν ενόψει της συνέχειας. Κυρίως από την αδυναμία παικτών «κλειδιά» να δώσουν στην ομάδα όσα ζητά από αυτούς και από την πραγματικότητα, πως ακόμα όλοι ψάχνονται.
Στο ματς με την Κράσνι υπήρξαν πολλά παράδοξα: ο Γουόρεν ξεκίνησε, είχε κάποια καλά σημεία, αλλά έπειτα έμεινε στον πάγκο. Την ίδια στιγμή, προτιμήθηκε να αντικατασταθεί από τον Παπαντωνίου αντί του Σκραμπ. Μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σχεδόν όλες τις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις ανέλαβε ο Καλαμπόκης, που ήρθε στην ομάδα ως…τσόντα, για να κοντράρει τον Κάρτερ στις προπονήσεις. Ο Ανοσίκε δεν πήρε χρόνο, ο Χέρστον έμεινε στον πάγκο και βρέθηκε εκτός κλίματος σε όλο το κρίσιμο φινάλε.
Είναι ξεκάθαρο πως ο Κάρτερ είναι ακόμα ανέτοιμος. Πως ο Χέρστον δεν είναι παίκτης τύπου Μίτσελ, που θα βάλει 30 πόντους (αυτό το κάνει ο Λουκάς). Πως ο Γουόρεν δεν έχει βοηθήσει παρά ελάχιστα. Αλλά είναι γεγονός, πως η ΑΕΚ δείχνει πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ και παίρνει ελάχιστες βοήθειες από μακριά. Συν τοις άλλοις, η άμυνα – σημείο κλειδί στα πρώτα ματς – διαλύθηκε από τους Ρώσους και δέχθηκε πάρα πολλά καλάθια. Όλα αυτά, πρέπει να τα διορθώσει άμεσα ο Σάκοτα και χρόνος δεν υπάρχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X