«Ζήτω συγγνώμη από τον κόσμο»

«Ζήτω συγγνώμη από τον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρι Γερασιμένκο, παίκτης και πρόεδρος της Κράσνι, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με την ΑΕΚ, έδωσε ακόμα ένα σόου.

Ο Ρώσος παίκτης και παράγοντας , το ύφος του οποίου μόνο σε αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου δεν ταίριαζε, καθώς  κατά την διάρκεια του αγώνα προκαλούσε τους οπαδούς της ΑΕΚ  ενώ στη συνέντευξη Τύπου έκανε σαν μην συνέβη τίποτα.

«Ηταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απίστευτο από αυτό που συμβαίνει εδώ», σχολίασε o Ντμίτρι Γερασιμένκο για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ενώ παρατήρησε επίσης πως «ήταν δυνατό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω την αντίπαλη ομάδα για τον αγώνα που έγινε. Ελπίζω και στη Ρωσία να υπάρχει ίδια ατμόσφαιρα».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον τρόπο που προκάλεσε τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Και οι οπαδοί μας είναι τρελοί. Ίσως την επόμενη φορά να μην ξαναμιλήσω με τους αντιπάλους οπαδούς. Ωστόσο, καταλαβαίνω κάποιες ελληνικές λέξεις και απάντησα στους οπαδούς της ομάδας. Ζήτω συγγνώμη από τον κόσμο. Οι Ρώσοι με τους Έλληνες είναι αδέρφια λόγω ορθοδοξίας. Κάποιος, όμως πρέπει να κερδίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X