Σάντος: «Δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή τον Ρονάλντο»

Σάντος: «Δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή τον Ρονάλντο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος οδήγησε τους συμπατριώτες του στα τελικά του Euro της Γαλλίας, πραγματοποιώντας μία άκρως επιτυχημένα πορεία στη φάση των ομίλων.

Ο Φερνάντο Σάντος λοιπόν βρέθηκε σήμερα (13/10) στην εκδήλωση όπου ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβε το τέταρτο «χρυσό παπούτσι» του κι αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια σε εκείνον.

«Δεν γίνεται να κάνεις αλλαγή τον Κριστιάνο. Είναι πραγματικά αδύνατο. Δεν του αρέσει καθόλου, θέλει πάντα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά.

Η σχετική ερώτηση έγινε λόγω της διαφοράς που έχει παρουσιαστεί στη φυσική κατάσταση του Ρονάλντο, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, με πολλούς να θεωρούν πως θα πρέπει να αποτελεί μέρος του ροτέισον της ομάδας.

Ο Σάντος όμως συμπλήρωσε: «Η λέξη που τον χαρακτηρίζει είναι η φιλοδοξία. Δεν θα είναι ικανοποιημένος με αυτό (σ.σ. το τέταρτο “χρυσό παπούτσι”), θα θέλει το πέμπτο, το έκτο και το έβδομο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X