Πρόγραμμα εθελοντισμού από τη «Βασίλισσα»

Ψάχνει την υπέρβαση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσπάθεια της ΑΕΚ προς την πλήρη ανασυγκρότηση και αναγεννησιακή της πορεία συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της ΑΕΚ καλεί τους Ενωσίτες να έλθουν κοντά στην ομάδα. Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία σε κάθε οπαδό της ομάδας να προσφέρει εμπράκτως στη «Βασίλισσα», και να συμμετάσχει στην εκκίνηση του Προγράμματος Εθελοντισμού με σύνθημα «Είσαι ΑΕΚ; Γίνε Εθελοντής».
Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος της αγωνιστικής υποχρέωσης της «Βασίλισσας» σε τομείς, που η διοίκηση θα αποφασίσει. Για τις πάγιες και έκτακτες ανάγκες της εταιρίας θα ενημερωθούν αρμοδίως από τους υπευθύνους.
Όποιοι επιθυμούν, λοιπόν, να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά σχετικό αίτημα με τα στοιχεία τους στο email ethelontis@aekbc.gr, ή να επικοινωνήσουν από τη Δευτέρα (12/10, 11:00-17:00) με τα Γραφεία της ΑΕΚ, και με τη Λένα Κώνστα, στο τηλέφωνο 210-2833355. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΑΕΚ θα περιλαμβάνει κι άλλες δράσεις για τις οποίες σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X