"Νίκες μέχρι το τέλος"

"Νίκες μέχρι το τέλος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε ότι η Πορτογαλία θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας έθεσε υψηλούς στόχους ,έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ που έχει στη διάθεση του.

Αρχικά, ο Σάντος τόνισε: «Θέλουμε να κάνουμε μόνο νίκες, να πάμε στην Γαλλία και να κατακτήσουμε το Euro. Μπορεί να λένε μερικοί πως είμαι… τρελός όταν λέω πως δεν είμαστε φαβορί και παράλληλα πως έχουμε την ποιότητα να νικήσουμε. Υπάρχουν φαβορί και αρκετοί υποψήφιοι όμως».

Στη συνέχεια τόνισε για την κατάσταση που συνάντηση στην εθνική Πορτογαλίας, όταν ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία: «Όταν ήρθα εδώ, ήταν δύσκολα τα πράγματα, ακόμα και η τρίτη θέση δεν έμοιαζε δεδομένη. Σήμερα όμως, έχουμε αλλάξει τα δεδομένα. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε, όμως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, δε θα είμαστε φαβορί, αλλά σίγουρα θα έχουμε τις πιθανότητές μας».

Τέλος, ο Σάντος υπογράμμισε: «Όταν ανέλαβα την ομάδα, τους το έγραψα στον πίνακα για να είναι ξεκάθαρο και να το καταλάβουν όλοι. Πρώτος μας στόχος είναι η κορυφή του ομίλου. Και αφού πάμε στην Γαλλία, οι νίκες για να φτάσουμε μέχρι… τέλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X