Με «Σάλε» στο τιμόνι

Με «Σάλε» στο τιμόνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ, έφτασε μια ήττα από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (με μισή ομάδα, κόντρα διαιτησία και πολλά ακόμα ευτράπελα) για να έρθει η καταστροφή. Εντός της ομάδας υπήρχε απόλυτη ψυχραιμία, δεδομένου πως γνώριζαν καλά ποια είναι η κατάσταση, αλλά η πίεση που δημιουργήθηκε εξωαγωνιστικά ήταν έντονη. Πολλά αρνητικά σχόλια και αυστηρή κριτική, με κύριο αποδέκτη τον Ντράγκαν Σάκοτα.
Για το οικοδόμημα που χτίζει στην ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο «Σάλε» έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο πρωταθληματικός τεχνικός γύρισε στη «Βασίλισσα» με στόχο να μείνει πολλά χρόνια. Να αναλάβει κομβικό ρόλο στην αναγέννηση της ομάδας, να γίνει αφεντικό στον στρατηγικό σχεδιασμό που επιχειρείται. Και αυτό δεν αλλάζει από ένα αποτέλεσμα, ειδικά όταν έρχεται με τον τρόπο που προέκυψε στη Θεσσαλονίκη.
Για τη διοίκηση δεν τίθεται θέμα στήριξης, γιατί πολύ απλά δεν υπήρξε ποτέ αμφισβήτηση. Για την ΑΕΚ δεν τελείωσε τίποτα. Η χρονιά βρίσκεται στην αρχή της, υπάρχουν δύο μεγάλες διοργανώσεις – πρωτάθλημα και Ευρώπη – και αρκετός χρόνος για να διορθωθούν καταστάσεις. Η ομάδα έγινε άνω κάτω τις τελευταίες ημέρες, επί της ουσίας «ακυρώθηκε» η προετοιμασία, αλλά ο Σάκοτα έχει την εμπειρία και την ικανότητα να βρει τις λύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X