Χέρστον: "Οι συμπαίκτες είναι αδέρφια μου"

ΦΩΤΟ από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαλίκ Χέρστον αναμφίβολα εκ των ηγετών της ΑΕΚ μίλησε για τη νέα σεζόν και όσα περιμένει να πετύχει η «Βασίλισσα». Ο Αμερικανός παραχώρησε συνέντευξη στο Sportit.gr.

Για τη φιλοσοφία της ομάδας:

«Θα παλεύουμε για κάθε μπάλα ξεχωριστά. Θεωρώ πως μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο προπονητής θέλει να μας κάνει καλή ομάδα, θέλει να αποκτήσουμε χημεία ο ένας με τον άλλο και τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής».

Για τον προημιτελικό με τον Άρη:

«Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι αγώνας που θα κρίνει όλη τη σεζόν. Θα είναι εξαιρετικό να ξεκινήσουμε με νίκη τη νέα σεζόν. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Θα είναι πολύ απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι, ειδικά με τους τραυματισμούς που μας έχουν… χτυπήσει. Στοχεύουμε στο καλύτερο παρά τις απουσίες».

Για τον ρόλο του ηγέτη:

«Αναμφίβολα ναι. Έχω πολύ εμπειρία ώστε να κατανοήσω το τι μπορεί να περιμένει ο συμπαίκτης μου από εμένα, όπως και άλλοι συμπαίκτες μου όπως ο Λουκάς (Μαυροκεφαλίδης), ο Ντούσαν (Σάκοτα). Αυτό που θέλω πραγματικά είναι να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κατανοήσουν τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών αγώνων. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια και τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα από πέρυσι που είχαμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Θέλω να βοηθήσω έχοντας ηγετικό ρόλο στην ομάδα».

Για τον Μενσά Μπονσού:

«Ήταν σαν αδερφός μου. Ήταν πολύ άτυχος και αυτό που του συνέβη ήταν πραγματικά άδικο. Ο Ποπς είναι ένας σκληρός χαρακτήρας και όπου πάει πετυχαίνει. Και οι συμπαίκτες που έχω τώρα, όμως, είναι σαν αδέρφια μου και τους αγαπώ εξίσου».

Για τον αγώνα με την Εφές:

«Εάν ο κόσμος ήθελε ένα μήνυμα από το παιχνίδι κόντρα στην Εφές, εμείς έχουμε να πούμε πως προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Μέχρι το παιχνίδι που παίξαμε με την Εφές δεν νομίζω πως ήμασταν στα επίπεδα που θέλαμε. Δεν ήμασταν καλοί, δεν γυρνάγαμε σωστά τη μπάλα, δεν παίζαμε αποτελεσματική άμυνα. Κόντρα στην Εφές δείξαμε πώς θα παίζουμε τη φετινή σεζόν νικήσουμε ή χάσουμε. Θα αμυνόμαστε όλοι μαζί και θα είμαστε πιο ομαδικοί στην επίθεση. Εάν τα κάνουμε όλα αυτά τότε θα είναι όλα καλά».

Για το φαβορί του πρωταθλήματος:

«Πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως να είναι στα ίδια επίπεδα. Πάντα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είχαν καλούς παίκτες. Τους αντιμετωπίσαμε πέρυσι και δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα είναι φέτος. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου, την ΑΕΚ και το πώς αυτή θα είναι ακόμα καλύτερη φέτος».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

«Τους αγαπώ! Εκτιμώ την στήριξη και την αφοσίωση που έχουν στην ομάδα. Ευελπιστώ να δω τον κόσμο και τη νέα σεζόν να μας στηρίζει. Είναι από τους καλύτερους και πιο παθιασμένους φιλάθλους στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X