Γρηγορίου: «Δεν είναι μαζί μας η τύχη»

Γρηγορίου: «Δεν είναι μαζί μας η τύχη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ατυχία έκανε λόγο στην συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου, αναφερόμενος στην φάση με το δοκάρι του Μπάλλα στο 90’ όπου ήταν οφσάιντ.

Ο προπονητής του Ατρομήτου είπε χαρακτηριστικά «Ηταν ένα παιχνίδι που οι ομάδες ξεκίνησαν με διαφορετικές ψυχολογίες. Η ΑΕΚ έκανε ανατροπή και νίκη στη Βέροια, εμείς με ανάλογο τρόπο χάσαμε από ΠΑΟΚ. Αυτό φάνηκε στο α’ ημίχρονο που η ΑΕΚ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο. Στο β’ ημίχρονο ισορροπήσαμε, κλείσαμε διαδρόμους. Προσπαθήσαμε να βγούμε στην επίθεση, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο. Θέλαμε να διεκδικήσουμε και το ματς και ήρθε άλλη μία αδράνεια, 2η συνεχόμενη σε μία εβδομάδα. Τa δουλέψαμε, τα στημένα όλη την εβδομάδα και τελικά προηγήθηκε η ΑΕΚ σε μια τέτοια φάση και κέρδισε. Και εμείς στο φινάλε είχαμε δοκάρι, η τύχη δεν είναι μαζί μας αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Όταν ερχόμαστε από 3 ήττες ψυχολογικά είναι δύσκολα να ανταπεξέλθεις. Το κάναμε όμως καλά στο β’ ημίχρονο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη της.

Για την επιλογή να αφήσει εκτός του Κούρο και να παίξει ο Κοντοές σχολίασε «Δεν συμβαίνει κάτι με Κούρο, ήταν καθαρά αγωνιστικοί λόγοι» και τέλος για το αν τον εμπιστεύεται ακόμη η διοίκηση του Ατρομήτου μετά από 4 σερί ήττες απάντησε «Αν η διοίκηση με εμπιστεύεται, αυτή είναι αρμόδια και αυτή θα σας απαντήσει. Από την πλευρά μου, επειδή πιστεύω την ομάδα και την δουλειά και είμαστε 6η αγωνιστική με 4 ήττες, έχουμε δείξει καλό πρόσωπο. Στην αρχή αλλά και στις ήττες πρέπει να δούμε πως προέρχονται. Είναι θέμα της διοίκησης και του κ.Αγγελόπουλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X