Γκολ ο Ντούνης στη νίκη του Αρη

Γκολ ο Ντούνης στη νίκη του Αρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του κάθε ημιχρόνου ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και ξεκίνησε με τρεις βαθμούς την πορεία του στον 1ο όμιλο της Γ΄εθνικής.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια ο Παυλίδης, πέρασε τρεις αντιπάλους, μπήκε στην μικρή περιοχή, πλάσαρε με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει και τον Ντούνη σε κενή εστία να γράφει το τελικό 2-0.

Ο Ντούνης είχε μπει στο 60′ στην θέση του Πόι, ενώ ο Βασίλης Ρόβας ξεκίνησε βασικός ως αμυντικός χαφ και αντικαταστάθηκε στο 75′ από τον Παυλίδη.

Ο Βασίλης Ρόβας εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την πρεμιέρα του Αρη: «Η ομάδα βρίσκεται μαζί μόλις δύο εβδομάδες. Σήμερα μας έλειψε και ο κόσμος μας που είναι ο 12ος παίκτης του Αρη Τα παιχνίδια σε άδειες κερκίδες είναι λίγο ξενέρωτα αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός κι ελπίζω και η συνέχεια να είναι εξίσου καλή».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο αντίπαλος:»Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε θα παίζουν κλειστά πίσω. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά πρώτα στην άμυνα για να μην βρεθούμε να κυνηγάμε το σκορ. Στόχος μας είναι να βάζουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ώστε να ανοίγουν οι άμυνες και να είναι πιο εύκολο το έργο μας».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Αρης πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη κι αυτή είναι η νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε ώστε να πετύχουμε την άνοδο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτή η κατηγορία είναι πάρα πολύ δύσκολη για πολλούς και διάφορους λόγους».

Για τη θέση του σήμερα: «Αυτά είναι εντολές του προπονητή. Με τον Κώστα (σ.σ. Καζναφέρη) όταν βλέπουμε ότι κάποιος είναι πιο κουρασμένος, αλλάζουμε ρόλους. Οι παίκτες δεν είμαστε έτοιμοι ώστε να δίνουμε το 100% κι αυτό φάνηκε μετά το 65ο λεπτό όταν η απόδοσή μας έπεσε αισθητά. Ελπίζουμε ότι γρήγορα θα έρθουμε γρήγορα στο σημείο που θέλουμε για να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X