Νικητής στα Σπάτα ο Ατρόμητος

Νικητής στα Σπάτα ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ20 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη του Ατρόμητου σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League, που έγινε στο δημοτικό γήπεδο των Σπάτων.

Ο Ατρόμητος ήταν αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος και σκόραρε στο 34′ με τον Μωραϊτη και στο 39′ με τον Λημνιό, παίκτη που συχνά βρίσκεται στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν δοκάρι στο 59′ με τον Ηλία Τσέλιο, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Στο 80’ ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κωστούλα με δεύτερη κίτρινη.

ΑΕΚ: Ντούνης, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (60’ Παπάζογλου), Λίτσι, Τσέλιος (68’ Σπηλιώτης), Βλαχομήτρος (46’ Αντωνίου), Κυριαζής.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστάκος, Τατσόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X