"Κουρελόχαρτο το χαρτί του επιμελητηρίου"

"Κουρελόχαρτο το χαρτί του επιμελητηρίου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος έστειλε το μήνυμα της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου και το χαρτί του δήθεν επιμελητηρίου που εμφανίστηκε τις προηγούμενες μέρες. Μάλιστα το χαρακτήρισε “κουρελόχαρτο”. Ο άνθρωπος που τρέχει το πρότζεκτ του γηπέδου βρίσκεται στη συνάντηση που κάνει η “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ” με εκπροσώπους των παρατάξεων του Δήμου.

Τους χαρακτήρισε παρέα ιδιωτών που βγάζει διαγγέλματα. “Ο Δήμος θα έπρεπε με δικές του υπηρεσίες να ειχε κάνει τις παρατηρήσεις του με τους συμβούλους του. Δεν έκανε τίποτα απο όλα αυτά. Από τον Νοέμβριο 2014 ο φάκελος μας ήταν έτοιμος και έμενε μόνο η περιβαντολογική μελέτη. Με τις eκλογές πάγωσε η διαδικασία και είπαμε στον τότε προϊσταμενο κ. Τολερη ότι καταλαβαίνουμε ότι περιμένεις τον επόμενο yπουργό. Ο κ.Λαφαζανης πήρε την αρμοδιότητα να υπογράφει αυτός, ενώ μέχρι τότε το έκανε ο Γ.Γ του Υπουργείου. Δεν υπήρχε κανείς λόγος να μην αναρτηθεί η μελέτη από τον Ιανουάριο. Μέχρι τον Ιούλιο και την παραίτηση Λαφαζάνη δεν έβγαινε. Όταν παραιτήθηκε αναρτήθηκε η μελέτη στις 22 Ιουλίου. Το υπουργειο εχει εγκρινει τη μελετη και το πιο σημαντικό είναι η θετική εισήγηση και της διεύθυνσης των δασών. Αυτή φοβόμασταν αλλά είναι θετική”.

Ενώ σε σχετική ερώτηση αν ο Δήμος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την καθυστέρηση, ο Ανδριόπουλος ήταν ξεκαθαρος. “Οι 14 μήνες καθυστέρηση απο Νοεμβριο 2014 δεν είναι ευθύνη του Δημου. θελω να ειμαι σωστος. Σας είπα τι έφταιξε. Ο Δημος φταίει για τις 45 τελευταίες ημέρες της καθυστέρησης”.

Ενώ ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου ήταν απόλυτος ως προς την συνέχεια. “Η πίστη μου είναι ότι γήπεδο θα γίνει. Αλλιώς δεν ερχόμουν εδώ τώρα. Αλλά τέτοια έργα στην Ελλάδα θέλουν γαϊδουρινή υπομονή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X