Kασάπης στο enwsi.gr: "Ούτε στα πιο τρελά όνειρα μας"

Kασάπης στο enwsi.gr: "Ούτε στα πιο τρελά όνειρα μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα (ίσως και το καλύτερο) αριστερά μπακ στην ιστορία της ΑΕΚ. Ένα παίκτης που “όργωνε” την πλευρά και άφησε εποχή φορώντας τα κιτρινόμαυρα. Ο Μιχάλης Κασάπης βρίσκεται σήμερα στον “κιτρινόμαυρο” οργανισμό, αφού είναι το “μάτι” του Δέλλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αποτελεί τον σκάουτερ της ομάδας παρακολουθώντας τους αντιπάλους της ΑΕΚ και ενημερώνει τον προπονητή.

Ο Κασάπης μίλησε στο enwsi.gr για την μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ να αποσπάσει ισοπαλία από τη μεγάλη Ρεάλ του Ζιντάν, του Γκούτι, του Ραούλ και του Ρομπέρτο Κάρλος.

“Θυμάμαι η προετοιμασία της ομάδας πριν το ματς δεν είχε κάτι διαφορετικό. Δουλεύαμε με τον κ. Μπάγεβιτς σαν να παίζουμε κανονικό παιχνίδι πρωταθλήματος. Ωστόσο είχαμε μεγάλη ανυπομονησία να δούμε απέναντι μας αυτή την μεγάλη ομάδα. Με τα τόσα μεγάλα ονόματα.

Είχαμε πάρει εντολές το πως θα μπορέσουμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Ξέρεις σε αυτά τα ματς δεν έχεις να χάσεις τίποτα, παρά μόνο να κερδίσεις. Και εμείς τελικά κερδίσαμε πολλά από εκείνη την αναμέτρηση. Μας είχε πει ο Μπάγεβιτς ότι θα βρούμε κενά στην άμυνα τους, αφού ήταν μια ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο”.

Ο Κασάπης της ΑΕΚ απαντάει ρεαλιστικά για το αν σκέφτονταν πριν το ματς, για τις πιθανότητες που είχε η ομάδας του να πάρει αποτέλεσμα.

“Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Πάντα κάθε ποδοσφαιριστής δεν θέλει να χάσει. Είχαμε μια αισιοδοξία, αλλά δεν περιμέναμε να φτάσουμε να την κοντράρουμε στα ίσα. Κάναμε σχεδόν τα πάντα σωστά. Εντάξει δεχτήκαμε τρία γκολ,. αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να σταματήσεις αυτούς τους μεγάλους παίκτες”.

Η ΑΕΚ έμπαινε σε κάθε παιχνίδι να κερδίσει, αλλά ο Κασάπης δεν θα μπορούσε να το πει με σιγουριά αυτό, απέναντι στη Ρεάλ. “Είπαμε να το παλέψουμε, μαζί με τον κόσμο στο γήπεδο μας. Νομίζω αποδείξαμε πολλά εκείνη τη χρονιά, γιατί δε χάσαμε ούτε στη Μαδρίτη. Ήταν ένας από τα καλύτερα ματς στην ιστορία της ΑΕΚ, μια επιτυχία που ακόμα και σήμερα τη συζητάμε, κάτι που μαρτυρά το μέγεθος της ομάδας”.

Στον επίλογο της κουβέντας μας με το “μηχανάκι” της ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια,  ο σκάουτερ της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι ήταν πολύ σημαντικό που η ομάδα είχε το δικό της γήπεδο. Ο κόσμος έδινε το κάτι παραπάνω και πραγματικά αποτελούσε τον 12ο παίκτη.

“Σκέφτομαι τώρα να είχαμε το γήπεδο μας. Η Ιστορία της ΑΕΚ θα ήταν σίγουρα διαφορετική. Ο κόσμος στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν για μας ο 12ος παίκτης. Δεν το λέω απλά για να το πω. Τον νιώθαμε δίπλα μας, κοντά μας, όταν ακουμπούσαμε την μπάλα.. Ελπίζω σε λίγο καιρό να μπορούμε να ξανανιώσουμε όλοι έτσι. Πιστεύω ότι ο κ. Μελισασνίδης θα καταφέρει να το προχωρήσει, παρά τα εμπόδια που μπαίνουν”.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X