"Βόλεψε" δικό της "παιδί" η ΕΠΟ

"Βόλεψε" δικό της "παιδί" η ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας “sportcyclades.gr” αποκαλύπτει  ότι ο επικεφαλής της μειοψηφίας της ΕΠΣ Κυκλάδων και ηττημένος των τοπικών εκλογών του περασμένου Ιούνη, Χρήστος Καφτηράνης, τοποθετήθηκε στην Τεχνική – Αναπτυξιακή Επιτροπή της ΕΠΟ έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Πρόεδρος στην ΕΠΣ Κυκλάδων, βέβαια, είναι ο Ρένος Φρέρης, πρόσωπο μη αρεστό στην ΕΠΟ, η οποία στις τελευταίες εκλογές στήριξε την υποψηφιότητα Καφτηράνη, αλλά… ατύχησε!

Ο Καφτηράνης, λες και εξακολουθεί να είναι πρόεδρος στην Ένωσή του, τοποθετήθηκε σε επιτροπή της ομοσπονδίας! Τι κι αν στις επιτροπές της ΕΠΟ συνηθίζεται να τοποθετούνται πρόεδροι των ΕΠΣ; Το θέμα είναι να υπάρχουν καλές σχέσεις! Και αν έχεις καλές σχέσεις με την διοίκηση της ομοσπονδίας, αναγνωρίζεσαι ως πρόεδρος και ας είσαι μειοψηφία στον τόπο σου! Υπάρχει βέβαια και μια ακόμα λεπτομέρεια: το αν η τοποθέτηση Καφτηράνη είναι σύννομη!

Διότι όπως διαβάζουμε στον κανονισμό, «η τεχνική – αναπτυξιακή επιτροπή αποτελείται από ένα πρόεδρο που είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, έναν αναπληρωτή και τρία μέλη. Τα δύο εκ των μελών της είναι προπονητές, υποχρεωτικά με δίπλωμα κατηγορίας Pro UEFA. Το τρίτο εκ των μελών πρέπει να είναι προπονητής, κάτοχος υποχρεωτικά διπλώματος UEFA A τουλάχιστον. Ένα τέταρτο μέλος ορίζεται από την ΟΠΠΕ».

Ποιες από τις παραπάνω προϋποθέσεις πληρούνται σε αυτή την περίπτωση;

Το πρόβλημα με την ΕΠΟ δεν είναι οι εξυπηρετήσεις, τα ρουσφέτια και γενικότερα η αστεία πολιτική της. Είναι ότι νομίζουν πως δεν τα παίρνουμε χαμπάρι…

Πηγή: Sdna

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X