Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Οριστικά στις 25 Μαΐου ο Τελικός

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Οριστικά στις 25 Μαΐου ο Τελικός
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Betsson θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό και πιθανόν χωρίς κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, θα διεξαχθεί επίσημα το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς κόσμο.

Η απόφαση πάρθηκε τη Δευτέρα κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ η οποία και επικύρωσε την σχετική απόφαση της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης.

Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Playoffs του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X