Σε διαδικασία πλήρους... ενσωμάτωσης ο Μπακάκης

Σε διαδικασία πλήρους... ενσωμάτωσης ο Μπακάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων ήταν εξαιρετικά, ο ίδιος δείχνει στο γήπεδο και πάλι δυνατός και όπως έχετε ήδη διαβάσει στο enwsi.gr, η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μιχάλη Μπακάκη έχει ξεκινήσει. Και στη σημερινή προπόνηση ο διεθνής ακραίος μπακ, ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που σημαίνει πως έχει μπει και στην διαδικασία της πλήρους ενσωμάτωσης στους κανονικούς ρυθμούς. Είναι δεδομένο πως η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα σπάσει όλα τα… κοντέρ. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει βιαστικά.

Ο Μπακάκης ήδη συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας και θα συνεχίσει και για το επόμενο διάστημα. Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται… κουτί, καθώς θα μπορέσει να ανεβάσει και τους ρυθμούς του. Και πλέον ο στόχος της επιστροφής του διεθνούς μπακ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στα τέλη του Οκτώβρη, είναι απολύτως εφικτός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X