Η διαχείριση της επόμενης ημέρας

Η διαχείριση της επόμενης ημέρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γκολάρα του Μπαρμπόσα στη Βέροια, προσέφερε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης στην ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως τα σύννεφα που είχαν συσσωρευτεί μετά την Τούμπα, είχαν βαρύνει το κλίμα και μία νέα αποτυχία θα το έκανε ακόμα χειρότερο. Η Ενωση έμεινε ζωντανή, εξασφάλισε ηρεμία, αλλά τώρα καλείται να διαχειριστεί την επόμενη μέρα. Με κύριο θέμα, πως ο Δέλλας θα βρει τρόπο να βάλει σε λειτουργικό πλάνο τους ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν μεσοεπιθετικά και να βρει λύσεις, ώστε να αξιοποιούνται στον μέγιστο βαθμό Μπουονανότε, Μάνταλος και Βάργκας.
Είναι γεγονός πως στη Βέροια ο Δέλλας δοκίμασε πολλά. Είδαμε τους τρεις μεσοεπιθετικούς να αλλάζουν κάθε θέση που υπήρχε στο γήπεδο, τον Βάργκας να παίζει σέντερ φορ, τον Μάνταλο αμυντικό χαφ, την ΑΕΚ με κλασικό 4-4-2 στην ευθεία. Ενδεχομένως κανένα από αυτά τα «πειράματα» να μην προσφέρει και την τελική λύση και ο τεχνικός της Ενωσης θα πρέπει να βρει κάτι άλλο. Είναι δεδομένο πάντως, πως απαιτείται διαχείριση της ποιότητας που ξεχειλίζει μεσοεπιθετικά.
Συν τοις άλλοις, ο Δέλλας καλείται να βρει τις ισορροπίες για να μη διαταραχθεί το κλίμα εντός της ομάδας. Στη χθεσινή του ομιλία έστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, ζητώντας απ’ όλους η ομάδα να είναι προτεραιότητα και να υπερέχει των εγωισμών. Το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί την τελευταία διετία πρέπει να διατηρηθεί και παράλληλα να υπάρξουν αγωνιστικές λύσεις που θα βγάζουν την ΑΕΚ από αδιέξοδα και εγκλωβισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X