Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στη Βέροια

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στη Βέροια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr βάζει κάτω από το μικροσκόπιο, τους 14 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν στη Βέροια:

Αλάιν Μπαρόχα: Στην φάση του γκολ της Βέροιας, η “εκτέλεση” γίνεται από ένα σημείο που είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιδράση. Γενικώς δεν απειλήθηκε πολύ, αλλά όσες φορές χρειάστηκε, έδειξε ετοιμότητα.

Ντίντακ Βιλά: Έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς και έβγαλε πολλή δουλειά από την αριστερή πλευρά. Βοήθησε σημαντικά και την επιθετική λειτουργία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε περισσότερες δυνάμεις.

Ροντρίγκο Γκάλο: Έβγαλε και αυτός αρκετή δουλειά στα άκρα, αλλά και πάλι είχε καποια ζητήματα στα αμυντικά του καθήκοντα. Πάντως είχε δυνάμεις και έτρεξε και κυνήγησε φάσεις μέχρι τέλους.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Έβγαλε και πάθος και δυναμισμό στις προσπάθειες του. Ειδικα΄στο τελευταίο 20άλεπτο του ματς. Αλλά και πάλι οι επιλογές του στις μεταβιβάσεις της μπάλας, θα μπορούσαν να είναι καλύτερες και προσεκτικότερες.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Δεν έκανε καλό παιχνίδι. Τον αφήνει άγαλμα ο Νέτο στην φάση του γκολ. Ενώ ούτε οι τοποθετήσεις του ήταν καλές, αλλά ούτε και οι προσπάθειες του με την μπάλα στα πόδια, με εξαίρεση μια φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Με την μπάλα στα πόδια ο Σουηδός μέσος έκανε και πάλι λάθη. Όμως πάνω του βασίστηκε και πάλι εν πολλοίς η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ. Ειδικά όταν πρώτα έμεινε μόνος του ως αμυντικό χαφ στο γήπεδο, αλλά και στη συνέχεια όταν γύρισε ακόμα και στόπερ.

Αντρέ Σιμόες: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κεφάτος και είχε συμμετοχή στο παιχνίδι. Είχε όμως και αρκετά λάθη που όσο περνούσε η ώρα στο ματς γινόντουσαν όλο και περισσότερα. Δεν ήταν σε καλό απόγευμα, αλλά έχει την σέντρα στο γκολ του Μπουονανότε.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Ξεκίνησε ως δεξί εξτρέμ και ήταν εκτός παιχνιδιού. Όταν πέρασε στον άξονα άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια και ήταν αυτός που δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Έχει εξαιρετική κακή αντίδραση όταν χάνει την μπάλα στα μεσαία γραμμή, έστω και με φάουλ και επιτρέπει στην Βέροια να βγάλει αιφνιδιασμό και να σκοράρει. Πετυχαίνει όμως και ένα γκολ σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς το φέρνει στα ίσια.

Πέτρος Μάνταλος: Για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα μετά από έξι μήνες και έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έστω και αν δεν έπαιξε σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ξεκίνησε ως αριστερό εξτρέμ και η καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο κέφι του. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και ως δεξί εξτρέμ και ως δεύτερος αμυντικός μέσος και δεν σταμάτησε λεπτό να προσπαθεί. Κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ.

Ρόναλντ Βάργκας: Ο Βενεζουελάνος ξεκίνησε επιτελικός, πέρασε στα άκρα, συνέχισε στην κορυφή της επίθεσης και κατέληξε και πάλι στον άξονα. Δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό του και τα πατήματα του, αλλά έβγαλε πάθος και διάθεση. Είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο αλλά την πέταξε.

Χρήστος Αραβίδης: Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και στο δεύτερο στο αριστερό άκρο. Πρέπει να είναι ο παίκτης που έδωσε τις περισσότερες προσωπικές μάχες με παίκτες της Βέροιας. Είχε πάθος, έβγαλε ενέργεια, αλλά δεν ήταν επικίνδυνος αυτή την φορά.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο άρχισε να ισορροπεί ο σχηματισμός αλλά και να παίρνει ώθηση η επιθετική λειτουργία. Έδωσε ενέργεια συνολικά στην ομάδα, ενώ βοήθησε και σημαντικά ακόμα και ανασταλτικά από την πλευρά του.

Μακόλεϊ Κρισάντους: Μπήκε για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, αλλά τις περισσότερες φορές έπαιζε μακριά απ’ αυτήν. Είχε διάθεση να βοηθήσει αλλά ήταν πολύ ακίνδυνος.

Έλντερ Μπαρμπόσα: Η εκτέλεση που κάνει στο φάουλ στο 90′ είναι δείγμα της τεχνικής του κατάρτισης. Πέρασε την μπάλα από το “μάτι” της βελόνας και πέτυχε ένα γκολ από “χρυσάφι”. Πάντως γενικώς στο γήπεδο ο Πορτογάλος μπήκε πολύ κεφάτος και βοήθησε την ομάδα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X