Οι ρόλοι στην τριάδα

Οι ρόλοι στην τριάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την στιγμή που πλέον ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε δριμύτερος από τον τραυματισμό και ήταν έτοιμος να πάρει ξανά την θέση του στην βασική ενδεκάδα, ο Τραϊανός Δέλλας σκεφτόταν το σχήμα στο οποίο ο “μαέστρος” της ΑΕΚ θα ήταν στην ίδια τριάδα μαζί με τον Ντιέγκο Μπουονανότε και τον Ρόναλντ Βάργκας. Ήδη από το σημερινό ματς στην Βέροια, δείχνει ο “Τράι” πως σκοπεύει να πάει με το συγκεκριμένο σχήμα. Μόνο που η αλήθεια είναι πως η κατανομή των ρόλων σ’ αυτή την τριάδα, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Και αυτό διότι κανένας εκ των τριών δεν είναι καθαρόαιμο εξτρέμ. Μόνο που για να λειτουργήσει ο σχηματισμός, δυο από τους τρεις θα πρέπει να ξεκινούν τις προσπάθειες τους από τα άκρα.

Μια πρώτη σκέψη του Δέλλα είναι να πάρει ρόλο επιτελικού ο Μάνταλος με τον Μπουονανότε και με τον Βάργκας στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Μια δεύτερη σκέψη, είναι να στείλει τον Μάνταλο στα άκρα και να φέρει τον Βάργκας στον άξονα. Και μια τρίτη, που όπως φαίνεται όμως συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες, είναι να μείνει στον πάγκο ο Βενεζουελάνος και να πάρει την θέση του είτε ο Μπαρμπόσα, είτε ο Πλατέλλας. Ωστόσο το επικρατέστερο είναι να ξεκινήσει για πρώτη φορά σε παιχνίδι στην φετινή σεζόν η τριάδα Μάνταλου, Μπουονανότε και Βάργκας. Με πιο πιθανή οδηγία, να αλλάζουν θέσεις μέσα στο γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X