Αλλάζει την άμυνα της Τούμπας

Ο Ντίντακ βάζει δύσκολα στον Δέλλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο ότι η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στη Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, είχε δυσλειτουργία σε σημείο που η Ένωση δέχτηκε πολλές τελικές προσπάθειες, τις περισσότερες από κάθε άλλο παιχνίδι. Ο Τραϊανός Δέλλας εντόπισε τις αδυναμίες της Ένωσης στο παιχνίδι της Τετάρτης και σκέφτεται να τις διορθώσει, αλλάζοντας κάποια από τα κομμάτια του παζλ.

Στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής φανέρωσε την διάθεση να δώσει φανέλα βασικού τόσο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, όσο και στον Ντίντακ Βιλά. Ο πρώτος στη θέση του Κολοβέτσιου και ο δεύτερος σε αυτή του Σοϊλέδη.

Ο Κολοβέτσιος ήταν εξαιρετικά ασταθής στη Τούμπα, σε σχέση με τον Τζανετόπουλο, ενώ ο Σοϊλέδης είχε δυσκολίες από την πλευρά του, κάνοντας και το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει το ματς σε 2-1.

Ο Δέλλας σκέφτεται να δώσει ευκαιρία στον Ντίντακ, ο οποίος φαίνεται να έχει φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο. Ο προπονητής πάντως έχει αποδείξει και σε άλλες περιπτώσεις ότι δεν μένει στις δοκιμές, αλλά επιλέγει και διαφορετικά πράγματα από όσα έδειξε στις προπονήσεις.

Μένει να δούμε σε λίγες ώρες αν θα παρατάξει την άμυνα του με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X