Η ετοιμότητα του Ντίντακ κρίνει τη θέση στο αριστερό άκρο

Η ώρα του Ντίντακ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντίντακ Βιλά αποκτήθηκε από την ΑΕΚ μετά το “ναυάγιο” στις συζητήσεις με τον Καρίμ Χαφέζ και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έγινε στην Πολωνία. Παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική θα αποτελέσει την βασική επιλογή του Δέλλα για το αριστερό άκρο της άμυνας, προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να πείσει για το ότι βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση απ’ τον Άρη Σοϊλέδη. Γι’ αυτό και ο Έλληνας αμυντικός έχει βρεθεί στην πρώτη σέντρα και των τεσσάρων πρώτων αναμετρήσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στο φιλικό ματς κόντρα στον Απόλλωνα που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, ο Ντίντακ Βιλά βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά έδειξε ακόμα “βαρύς”, αποδεικνύοντας τον λόγο για τον οποίο ο Δέλλας τον κρατάει εκτός. Μέρα με τη μέρα όμως ο Ισπανός άσος δουλεύει όλο και περισσότερο, προκειμένου να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση. Στη χθεσινή δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του αγώνα στη Βέροια, ο προπονητής του Δικεφάλου επέλεξε τόσο αυτόν όσο και τον Σοϊλέδη με την ομάδα των βασικών, δείγμα του ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο.

Όλα δείχνουν πάντως ότι έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες συμμετοχής του Ντίντακ στην ενδεκάδα και από την ετοιμότητά του μέχρι τη Δευτέρα θα κριθεί αν στο επόμενο παιχνίδι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X