"Σημαδεύει" τον Ηρακλή

Η μεγάλη επιστροφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως η ήττα στην Τούμπα έριχνε βαριά την σκιά της και στην χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα. Παρόλο που πλέον είχαν περάσει δυο μέρες. Το κλίμα εξακολουθούσε να είναι βαρύ και ο Τραϊανός Δέλλας προβληματισμός. Υπάρχει πάντως και ένας λόγος για να “σκάσει” ένα χαμόγελο ο τεχνικός της ΑΕΚ. Και ο λόγος αυτός βρίσκεται στον Μιχάλη Μπακάκη που κάθε μέρα ανεβάζει όλο και περισσότερο ρυθμούς και δείχνει πως φέρνει όλο και πιο κοντά τη μέρα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και την εικόνα που δείχνει ο διεθνής ακραίος μπακ στις προπονήσεις, μπορεί να είναι απολύτως έτοιμος ακόμα και για βασική ενδεκάδα, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στις 25 Οκτωβρίου. Και ουσιαστικά αυτός είναι ο στόχος που έχει μπει. Βεβαίως ο ίδιος ο παίκτης δείχνει πλέον δυνατός στις προπονήσεις, καθώς κάνει και σέντρες και σουτ με το πόδι στο οποίο είχε υποβληθεί στην επέμβαση. Ενώ είναι πολύ πιθανό ακόμα και στο ματς της επόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο, να διεκδικήσει ξανά θέση στην αποστολή. Αφήστε που ο ίδιος πολύ θα ήθελε να μπει και να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Όμως ο Δέλλας χρησιμοποιεί πάντα παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό, όταν είναι στο 100% της ετοιμότητας τους. Ειδικά στη βασική ενδεκάδα. Και ο Μπακάκης όλα δείχνουν πως θα είναι ξανά πανέτοιμος στο ματς με τον Ηρακλή.

Προφανώς αυτή η επιστροφή θα δώσει στον Δέλλα όχι απλώς ένα ισχυρό όπλο στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και μια λύση σε προβλήματα όπως αυτά που παρουσιάστηκαν στην Τούμπα.  Ο Γκάλο έδειξε πως είναι ένα μπακ με περισσότερο επιθετικογενή προσανατολισμό. Σε αντίθεση με τον Μπακάκη που εκτός από ταχύτητα, έχει και απόλυτη προσήλωση στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X