Μελετά τις επιλογές για τη μεσαία γραμμή

Μελετά τις επιλογές για τη μεσαία γραμμή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Βέροια είναι μόνο η νίκη. Ακόμα και αν κέρδιζε στη Τούμπα, ο στόχος θα ήταν ίδιος. Τώρα μετά την ήττα την προηγούμενη Τετάρτη, οι κιτρινόμαυροι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι με ποια συστατικά θα αγωνιστεί η Ένωση για να φτάσει στο τρίτο τρίποντο για φέτος. Ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, η οποία δεν δούλεψε όπως ήθελε ο προπονητής στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Με βάσει τα όσα είδαμε στο ματς της Τετάρτης, ο Μάνταλος φαίνεται να είναι έτοιμος να μπει στην ενδεκάδα.

Υπάρχουν τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές που έχουν τις δικές τους πιθανότητες (άλλοι λιγότερες και άλλοι περισσότερες) για να πάρουν φανέλα βασικού. Πρόκειται για τους Βάργκας, Μπουονανότε, Πλατέλλα και Μπαρμπόσα. Οι δύο λάτιν της Ένωσης είχαν μέτρια απόδοση στο ντέρμπι που πέρασε, αγωνιζόμενοι περισσότερο στα άκρα, όμως διατηρούν προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Πλέον ο Δέλλας καλείται να επιλέξει καταρχήν την τριάδα των παικτών της μεσαίας γραμμής που θα πλαισιώσει τον Αραβίδη και μετέπειτα σε ποιες θέσεις θα αγωνιστούν.

Είναι σαφές ότι ο προπονητής έχει μια πλειάδα ικανών ποδοσφαιριστών από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ενώ το πλεονέκτημα είναι μπορεί να τους χρησιμοποιήσει σε πολλές θέσεις. Με δεδομένο ότι στη Βέροια θα δούμε και πάλι το 4-2-3-1, έχει ενδιαφέρον τι θα επιλέξει ο Δέλλας για το παιχνίδι της Δευτέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X