Δέλλας: "Μόνο από εμάς κρίνονται τα παιχνίδια"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πλατανιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο μέρες μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στο novasports.gr για τη φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα του σε κάθε ματς.

“Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς θα αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι το τι μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά στο α’ ημίχρονο αυτό δεν έγινε στην Τούμπα. Ευελπιστώ όμως ότι στο επόμενο παιχνίδι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι μόνο από εμάς κρίνονται τα παιχνίδια. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Αν όχι όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν”, ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον τρόπο που προσεγγίζει τον αγώνα της Δευτέρας με τη Βέροια:

“Η φιλοσοφία η δική μου είναι ότι σε όλα τα γήπεδα θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Με επιθετικό ποδόσφαιρο, με αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι, αλλά το θέμα είναι να περάσουμε στην ομάδα αυτό το στοιχείο. Ότι πάμε για τη νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X