"Πάμε σε "καυτή" έδρα και ξέρουμε τι θα κάνουμε"

Τα πρώτα...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε σάρωσε τα βραβεία και έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα. Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ παρέλαβε τα δύο έπαθλα από τα χέρια του Νίκου Ξηροκώστα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι συνδυάστηκε η νίκη της ομάδας με δική του εξαιρετική εμφάνιση:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι με φανέλα βασικού μπόρεσα να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα, η οποία και νίκησε. Αυτό είναι που μετράει. Καλοδεχούμενα και τα προσωπικά βραβεία, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουμε για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ομάδας με στόχο τη νίκη.

Στον καθένα αρέσει να τον τιμούν, να σκοράρει, όμως προτεραιότητα παραμένει η ομάδα. Στόχος είναι η ΑΕΚ να παλέψει για τίτλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εφόσον όλοι δουλέψουν για το σύνολο και η ομάδα διεκδικήσει τίτλους, τότε αυτό θα έχει θετική επίδραση σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά”.

Για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, ο “μικρός μάγος” της ΑΕΚ τόνισε:

“Αν και δεν έχω αποκτήσει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για ενα μεγάλο ντέρμπι. Έχω κατανοήσει τη σημασία αυτού του αγώνα. Όλοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτά τα “καυτά” ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα πηγαίνουμε και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ξηροκώστας είπε για την βράβευση του Μπουονανότε: “Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να παίρνει και τα δύο βραβεία ένας ποδοσφαιριστής της. Πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε πριν από δύο χρόνια. Πλέον είναι καλό να έρχονται τέτοιοι παίκτες, αφού ανεβαίνει το επίπεδο και πιστεύω ότι θα πάμε για τίτλους. Ο Ντιέγκο πιστεύω ότι πήρε επάξια τον τίτλο του MVP αφού ήταν ο καλύτερος και μακάρι κάθε αγωνιστική να παίρνει παίκτης της ΑΕΚ τον τίτλο αυτό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X