Τα μάτια στον «Μίλο»

Τα μάτια στον «Μίλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα, αποτελεί κομβικό εργαλείο στα σχέδια του. Παίκτης που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια από τη θέση 3 ως τη θέση 5 και κάνει πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες, ο «Σάλε» παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της αποθεραπείας του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος επέστρεψε τραυματίας από το Ευρωμπάσκετ, αλλά ξεκίνησε άμεσα θεραπευτική αγωγή και είναι κοντά στην επιστροφή.
Ισως ακόμα και σήμερα, ο 29χρονος άσος να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Βέβαια, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Σάκοτα τον χρησιμοποιήσει στο αποψινό φιλικό, αλλά είναι πιθανό να μπει στην ομάδα για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Παράλληλα με τις προπονήσεις, ο Μιλόσεβιτς θα συνεχίσει και τις θεραπείες ώστε να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού. Αλλά η επιστροφή του δεν αργεί, για να κλείσει το ρόστερ της «Βασίλισσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X