Η πολυτέλεια του Δέλλα με Μπουονανότε

Η πολυτέλεια του Δέλλα με Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ που θα εμφανιστεί το βράδυ της Τετάρτης στη Τούμπα, εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους. Άλλωστε όπως έχετε διαβάσει τις τελευταίες μέρες στο enwsi.gr, ο Δέλλας ακόμα το σκέφτεται για το τι τελικά θα παρατάξει απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Ντιέγκο Μπουονανότε φαίνεται να αποτελεί ένα από τα κλειδιά της έκβασης της αναμέτρησης, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε ποια θέση θα πάρει μέσα στο γήπεδο.
Μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουν τον Αργεντινό να αγωνιστεί δεκάρι, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα τόσο σίγουρο, αφού στην τελευταία δοκιμή πήγε στα άκρα. Η κλάση και η ποιότητα του “Νάνου” δίνει την πολυτέλεια στον Δέλλα να τον χρησιμοποιήσει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τόσο δηλαδή στα δύο φτερά, όσο και δεκάρι και επιθετικό.
Σπανίζουν οι παίκτες που μπορούν να τα καταφέρουν και στις τέσσερις θέσεις, αλλά ο Μπουονανότε συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία για να μπορέσει ο προπονητής να τον βάλει όπου νομίζει καλύτερα για το σύνολο. Και η πολυτέλεια αυτή, δίνει την ευκαιρία να δοκιμάζει πράγματα, με τον Αργεντινό σε διαφορετικές θέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X