Κασελάκης στο enwsi.gr: "Ομάδα με επιθετικό ταλέντο η ΑΕΚ"

Κασελάκης στο enwsi.gr: "Να αποδείξουμε ξανά ότι είμαστε καλύτεροι" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε χθες στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι κερδίζοντας τη Κηφισιά, μια ομάδα που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο περυσινό πρωτάθλημα.
Οι κιτρινόμαυροι έχοντας τον Όρτον σε εξαιρετική κατάσταση έβγαλαν στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις.  Ένας από τους παίκτες που αγωνίστηκε πέρυσι στη «Βασίλισσα» και γνωρίζει τα κατατόπια της ΑΕΚ, ο Λεωνίδας Κασελάκης, μίλησε στο  enwsi.gr, για το χθεσινό παιχνίδι και τις εντυπώσεις που του άφησε η ΑΕΚ που «κτίζεται» φέτος.

Ο Κασελάκης που αποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση στο περυσινό ρόστερ θα αγωνίζεται φέτος με τη Κηφισιά και ήταν ο καταλληλότερος για να μιλήσει για τους πρώην του συμπαίκτες.

«Καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμη και αυτό φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Εμείς έχουμε απουσίες, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Βγάλαμε όμως πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσει. Η ΑΕΚ αποτελεί αντίπαλο που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει επιθετικό ταλέντο, ενώ είναι πολύ σημαντικό που έχει τον ίδιο προπονητή για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο. Ενώ έχει έναν πρόεδρο που έχει κάνει υπέρβαση».

Ο Κασελάκης μίλησε και για το ρόστερ που έχει η Ένωση και τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. «Έχει σπουδαίες μονάδες. Ο Χέρστον για παράδειγμα είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θεωρώ ότι η πορεία της ομάδας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τα παιδιά που θα έρθουν από πίσω. Όπως οι Σαρικόπουλος και Παπαντωνίου. Φυσικά οι περισσότερες λύσεις θα έρθουν από τους βασικούς».

Όσο για το επίπεδο του πρωταθλήματος και αν η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει ψηλά, ο Κασελάκης ήταν ξεκάθαρος. “Θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πέντε ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκος, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ) που έχουν προβάδισμα για τη πεντάδα. Οι διαφορές φαίνεται να είναι μικρές. Οι τρεις (ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ) μπορούν να χτυπήσουν-κοντράρουν τους αιώνιους“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X