Οι δύο όψεις του Δράμα-τος (VIDEO)

Οι δύο όψεις του Δράμα-τος (VIDEO)

Τρεις μέρες μετά το ταξίδι στο Μιλάνο και την… τιμητική ήττα από την Ίντερ, γκέλα με τη Δόξα στο ΟΑΚΑ και έπειτα ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, μια από τις πολλές που είχε κάνει η ΑΕΚ σε εκείνα τα χρόνια των τριών σερί τίτλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όσους αρκετές φορές λησμονούν την αξία μίας αναμέτρησης, πρέπει να γίνει συνείδηση πως κάθε παιχνίδι, με οιονδήποτε αντίπαλο, δίνει βαθμούς νίκης. Όταν η ΑΕΚ το έκανε με συνέπεια, έφτανε σε τίτλους και διακρίσεις. Όταν δεν το έπραττε, έμενε στην αφάνεια. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με τον ίδιο αντίπαλο και διαφορά λίγων ετών. Η προβληματική ΑΕΚ του 1986 έμεινε στο 1-1 με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ, η επιβλητική ΑΕΚ του 1992 πέρασε με ανατροπή από την έδρα των Δραμινών με 3-1.

Το 1992 η ΑΕΚ ήταν ήδη πρωταθλήτρια και είχε χαρακτήρα νικήτριας. Ετσι, ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από κοντινό πλασέ του Γεωργιάδη, είχε απαντήσεις. Ο Δημητριάδης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Σαβέβσκι και στο δεύτερο μέρος ήρθε η ανατροπή. Αρχικά με βραζιλιάνικο γκολ με λόμπα του Παύλου Παπαϊωάννου και έπειτα, με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Μανωλά.

Έξι χρόνια νωρίτερα, η ΑΕΚ δεν στεκόταν καλά στα πόδια της. Είχε επενδύσει πολλά στις διπλές αναμετρήσεις με την Ιντερ Μιλάνου, το ατυχές ματς στο ΟΑΚΑ και την ήττα με 2-0 στην Ιταλία. Λίγες μέρες έπειτα από εκείνο το ματς, η Ενωση υποδέχθηκε τη Δόξα. Ο Βούλτσεφ, ένας επικίνδυνος Βούλγαρος φορ νίκησε τον Παπαδόπουλο και χρειάστηκε μια όμορφη σέντρα του Γεωργιόπουλου για να σώσει την παρτίδα με κεφαλιά ο Σάντμπεργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X