"Θα πρωταγωνιστήσουμε"

Αποθέωση για την ΑΕΚ και τους διεθνείς της στο "Metro Mall"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το ζόρι πρόλαβαν να αρθρώσουν …δυο λέξεις οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο “Metro Mall” ως προσκεκλημένοι στην παρουσίαση του νέου Pro Evolution Soccer 2016, αφού οι εκατοντάδες φίλοι της Ένωσης έγιναν ένα “κουβάρι” με τους Πέτρο Μάνταλο, Βαγγέλη Πλατέλλα, Μιχάλη Μπακάκη και Χρήστο Αραβίδη. Όταν κατάφεραν να …ξεφύγουν μίλησαν στον Sport fm, ο οποίος διοργάνωσε και την εκδήλωση:

“Ούτε εμείς περιμέναμε να έχει τόσο πολύ κόσμο. Ξέρουμε ότι μας στηρίζουν και στα καλά και στα άσχημα. Τους ευχαριστούμε και να ξέρουν ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους”, τόνισε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πίεση που ασκήθηκε πέρυσι στην ομάδα για να επιστρέψει στη Super League:

“Σε μια τόσο μεγάλη ομάδα υπάρχει πάντα η πίεση του “πρέπει να κερδίσω σε κάθε αγώνα”. Ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο, ειδικά στη Football League, γιατί όλες οι ομάδες ήθελαν να νικήσουν την ΑΕΚ. Στο ματς με εμάς έδιναν όλοι οι αντίπαλοι το 100%. Ο κόσμος όμως μας στήριξε ακόμα και στα άσχημα αποτελέσματα και με πολλή δουλειά φέραμε και πάλι την ομάδα στη Super League”.

Ο Πέτρος Μάνταλος από την πλευρά του αφού πρώτα τόνισε ότι άρχισε να παίζει Pro Evolution από τη μέρα που χτύπησε, επειδή έπρεπε να βρει κάτι για να περνάει η μέρα του πιο γρήγορα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης:

“Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στη Super League και έχει τους παίκτες για να πρωταγωνιστήσει, όπως έκανε κάθε χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League:

“Σε αυτή την ομάδα ήρθα στη Γ Εθνική. Είναι σημαντικό ότι βρίσκομαι μαζί της και στη Super League Είναι πολύ σημαντικό να φοράς το περιβραχιόνιο της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώνω”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Αραβίδης, αναφέρθηκε στο θέαμα που αντίκρισαν αυτός και οι συμπαίκτες του, όταν έφτασαν στο εμπορικό κέντρο και είδαν τόσο κόσμο να τους περιμένει:

“Είναι πολύ όμορφο να δίνουμε χαρά σε τόσο κόσμο. Χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Κι εγώ όταν ήμουν μικρός πήγαινα για να πάρω αυτόγραφο από αγαπημένους μου παίκτες και το συναίσθημα ήταν φανταστικό. Το έδειχνα στους φίλους μου και το είχα μαζί μου ακόμα κι εκεί που διάβαζα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X