Επιστροφή Γιαννάκη στην Εθνική

Επιστροφή Γιαννάκη στην Εθνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα απέτυχε στο ευρωπαϊκό και ήδη στην ομοσπονδία σκέφτονται την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη! Ο «δράκος» έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια και θεωρείται η πιο κατάλληλη λύση για την… αναγέννηση της ομάδας.

Αλλωστε ήταν εκείνος που έριξε στα βαθιά τους Ζήση και Σπανούλη το 2004, δείχνει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και είναι κάτι που μπορεί να το κάνει και τώρα από τη στιγμή που υπάρχουν οι προϋποθέσεις στις μικρότερες Εθνικές. Εξάλλου κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει να επιδείξει ένα χρυσό σε Ευρωμπάσκετ (2005), ένα ασημένιο σε Παγκόσμιο (2006) και δύο φορές την 5η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, 2008).

Βέβαια τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο και δεδομένο, αφού μπορεί να «ζεσταθεί» η σκέψη για ξένο προπονητή. Κάτι που στην παρούσα φάση θεωρείται δύσκολο, όπως δύσκολη (αν όχι απίθανη) είναι και η παραμονή του Κατσικάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X