Ο Ντιέγκο κρίνει το σχήμα

Βασικός ο Μπουονανότε στο Αγρίνιο - Οι 11 της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυο προσωπικές ενέργειες πριν από λίγες ημέρες, “καθάρισε” το ματς με τον ΠΑΣ. Με μισή κίνηση, μπορεί να αλλάξει την ροή ενός αγώνα. Ακόμα και σ’ ένα γήπεδο όπως της Τούμπας. Ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι ο παίκτης που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς όλων των παιχνιδιών της ΑΕΚ. Φυσικά και αυτού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εξ ου και όπως φαίνεται ο Αργεντινός θα κρίνει το σχήμα που θα παρατάξει η ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο ρόλος που θα του δώσει ο Δέλλας στην γραμμή κρούσης, θα κρίνει και συνολικά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε στην χθεσινή προπόνηση πως το… ψάχνει για την θέση που θα δώσει στον Μπουονανότε. Τον δοκίμασε για λίγο στην αιχμή του δόρατος. Με την ταχύτητα και κυρίως την τεχνική κατάρτιση που έχει ο Αργεντινός, μπορεί να “χορέψει” κάθε άμυνα. Ειδικά αν βρει χώρους και πάει τον αντίπαλο στο ένας εναντίον ενός. Επομένως έχει μια λογική, η σκέψη να χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της επίθεσης είτε με τρεις μεσοεπιθετικούς πίσω του, είτε ακόμα και με τρεις χαφ στη μεσαία γραμμή. Επίσης ο Δέλλας στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε τον Μπουονανότε και σε ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Αραβίδη. Με τον Πλατέλλα και τον Βάργκας στα δυο “φτερά”.

Βεβαίως υπάρχουν ακόμα και μέρες και προπονήσεις μέχρι το ματς της Τούμπας. Και ο Δέλλας έχει καιρό για να κάνει τις δοκιμές του, μέχρι να καταλήξει. Η θέση του Μπουονανότε πάντως, θα κρίνει και το σχήμα. Όπως επίσης κλειδί είναι και ο ρόλος που θα έχει ο Βάργκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X