Τεστάρει την πρόοδο της η "Βασίλισσα"

ΦΩΤΟ από το Ντιναμό Σάσαρι - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η λογική της διεξαγωγής φιλικών παιχνιδιών είναι για τον κάθε προπονητή μια «χρυσή» ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική πρόοδο των παικτών του. Και αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση για τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Οι κιτρινόμαυροι δίνουν το πρώτο, εντός των τειχών, φιλικό παιχνίδι (14.00) απέναντι στη Κηφισιά. Και τα περισσότερα μάτια θα είναι στραμμένα τόσο στη αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του Σάκοτα, όσο και στον Φιλ Σκραμπ.

Ο Καναδός που έφτασε τελευταίος στην Ελλάδα, μπήκε μόλις προχθές σε κανονικό πρόγραμμα, έχοντας όμως νωρίτερα στην πλάτη του ένα μεγάλο τουρνουά, με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Σκραμπ είναι ένας παίκτης που θα δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα. Μέχρι τώρα ο Σάκοτα δεν τον είχε στη διάθεση του. Ωστόσο από σήμερα υπολογίζεται κανονικά, όντας έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής με την Ένωση.

Τα φιλικά με τη Σάσαρι στην Ιταλία άφησαν θετικές εντυπώσεις και απομένει να φανεί σε διάρκεια η βελτίωση της ομάδας, που δούλεψε όλο το προηγούμενο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X