Ομάδα που θα «σκοτώνει»

Ομάδα που θα «σκοτώνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα εν Ελλάδι φιλικά της, τα οποία θέτουν στην τελική ευθεία την προετοιμασία για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Ωστόσο, ήδη από τα δείγματα γραφής επί ιταλικού εδάφους άρχισαν να φαίνονται χαρακτηριστικά της «Βασίλισσας» που θα εμφανιστεί στα παρκέ σε λίγες ημέρες. Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, απόρροια της ποιοτικής δουλειάς του Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και των εξαιρετικών επιλογών που έχουν υπάρξει σε παίκτες.
Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας ΑΕΚ όπως αποδείχθηκε και στα φιλικά με τη νταμπλούχο Ιταλίας, Σάσαρι – όπου έχασε ένα ματς στις λεπτομέρειες και με διαιτητικά σφάλματα και πήρε μια νίκη – είναι πως αποτελεί ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Με παίκτες που έχουν ενταχθεί στο σύνολο και ξέρουν τον ρόλο τους μέσα στην ομάδα, με ισορροπία στο παιχνίδι, με «σκυλίσια» άμυνα και εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση.
Η ΑΕΚ είναι πλέον ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό σε όλα τα παιχνίδια που θα μπει να αγωνιστεί. Μια ομάδα που θα πρέπει να…φτύνει αίμα κάθε αντίπαλος για να μπορέσει να την κερδίσει. Χτίζει χαρακτήρα πρωταθλήτριας, έχει ξανά το dna της μεγάλης ομάδας και φαίνεται πως βάζει πλώρη για σπουδαία πράγματα. Και τα φιλικά στην Αθήνα, ειδικά αυτά μπροστά στο κοινό της, θα δείξουν που μπορεί να φτάσει η «Βασίλισσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X