Αντίδραση ...πρωταθλήτριας

Αντίδραση ...πρωταθλήτριας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δε μ’ αρέσει ούτε να λέω μεγάλα λόγια, ούτε να βάζω ψηλά τον πήχη σε ότι αφορά στο “ταβάνι” της ομάδας, πριν αποτυπωθούν σε βάθος χρόνου οι δυνατότητες της. Ακόμα βρισκόμαστε άλλωστε στην αρχή και δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν και κατά πόσο μπορεί η ΑΕΚ να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Από το παιχνίδι όμως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορώ να μην κρατήσω την αντίδραση που είχαν οι παίκτες του Δέλλα, από τη στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Έβαλαν τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και φαινόταν ότι είναι θέμα χρόνου η ολική ανατροπή. Όπως κι έγινε. Το γεγονός και μόνο ότι στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η Ένωση είχε 68% κατοχή μπάλας κόντρα σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος λέει πολλά και σε συνδυασμό με τον τρόπο που οι “κιτρινόμαυροι” γύρισαν το ματς, φάνηκε ότι η ομάδα αποκτά σιγά – σιγά και πάλι στοιχεία …πρωταθλήτριας.

Εννοείται ότι αυτά από μόνα τους δεν αρκούν για να κατακτήσεις τίτλους. Είναι όμως απαραίτητα για μια ομάδα που θέλει να θεωρείται ανταγωνιστική και συγχρόνως προσπαθεί να “κτίζει” από παιχνίδι σε παιχνίδι τόσο σε νοοτροπία, όσο και σε αγωνιστική παρουσία. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο που είδαμε από την ΑΕΚ στο ματς της 3ης αγωνιστικής είναι τα πρόσωπα που μπορούν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι της. Ο Μπουονανότε εμφάνισε ένα δείγμα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και έκανε τον κόσμο πιο αισιόδοξο για τη συνέχεια. Ο Βάργκας από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Βελλίδη. Ο Μπαρμπόσα του β’ ημιχρόνου είχε εξαιρετική παρουσία. Ο Κολοβέτσιος με τον Τζανετόπουλο πραγματοποίησαν άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ και ο Σιμόες έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή.

Παρά τη νίκη και την απόλυτα θετική αντίδραση στο γκολ, η ΑΕΚ εμφάνισε ξανά και αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της. Καταρχάς στο πρώτο εικοσάλεπτο περισσότερο …ψαχνόταν στο γήπεδο με ανούσια κατοχή μπάλας, παρά δημιουργούσε. Επίσης στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του Δέλλα έδειξαν να αποσυντονίζονται με την αλλαγή συστήματος του Πετράκη και μέχρι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, έδωσαν μέτρα στον αντίπαλο και παραλίγο να το πληρώσουν.

Όσο για τη μόνιμη κουβέντα των τελευταίων ημερών, ο Κρισάντους χθες δεν δικαίωσε τον Δέλλα. Ναι μεν έδειξε όρεξη και πάθος για να προσφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Το χειροκρότημα πάντως τψν φιλάθλων τη στιγμή της αλλαγής του, παρά το γεγονός ότι δεν πείσθηκαν απ’ αυτην παρουσία του, ήταν ένα μήνυμα για τη στήριξη που σκοπεύουν να συνεχίσουν να του προσφέρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X