Χαρούμενος στην πόλη των "τρελών"

Χαρούμενος στην πόλη των "τρελών"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στην καρδιά του Αυγούστου κατέβηκε από το αεροπλάνο και είδε μέγα πλήθος και μέγα πάθος για τα… μάτια του μόνο. “Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου” έλεγε και ξαναέλεγε ο Ντιέγκο Μπουονανότε στην υποδοχή του στο Ελ Βενιζέλος και την ώρα που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπαθούσε να οδηγήσει τον αυτοκίνητο έξω από τον ασφυκτικό κλοιό, εκείνος έβγαζε το χέρι του από το παράθυρο για τους να χαιρετήσει όλους. Λίγες μέρες αργότερα άκουγε χιλιάδες κόσμου να φωνάζουν το όνομα του, στο ντεμπούτο του απέναντι στον Πλατανιά. Και χθες, σήκωσε ένα γήπεδο στον αέρα με τα μαγικά του. Και εκείνος έδειχνε να εκτοξεύεται. Από την χαρά του μετά το ματς, πηγαινοερχόταν αμήχανα μέσα και έξω από τα αποδυτήρια, αγκαλιά με το τρόπαιο του πολυτιμότερου παίκτη του ματς.

Χαμογελούσε σ’ όλους και ήθελε να τους αγκαλιάσει όλους. Μα πιο πολύ τα παιδιά του. “Ελπίζω να βρω την ευτυχία” είχε πει σε συνέντευξη του στην Ole πριν από μερικές ημέρες. “Είμαι ευτυχισμένος” έλεγε και ξαναέλεγε χθες. Και αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα και του ίδιου και της ΑΕΚ. Σ’ εκείνο το τροχαίο, ο Μπουονανότε εκτός από τους φίλους του, έχασε το χαμόγελο του. Έχασε το πάθος για ζωή και γι αυτό που αγαπούσε περισσότερο απ’ όλα και δεν ήταν άλλο από την μπάλα. Στην ΑΕΚ όλα αυτά θέλει να τα ξαναβρεί. Και ο κόσμος που τον αποθεώνει, που πλέον τον λατρεύει, θα φροντίσει γι αυτό. Ούτε στη Ρίβερ Πλέιτ, εκεί δηλαδή που έκανε πράγματα και θαύματα και που τον είχαν ονομάσει νέο Μέσι, δεν είχε ζήσει τέτοιες στιγμές αποθέωσης όπως χθες στο ΟΑΚΑ. Και ένας ευτυχισμένος Ντιέγκο, σημαίνει δυστυχισμένοι αντίπαλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X