ΑΕΚ: «9.832 ευχαριστούμε»

ΑΕΚ: «9.832 ευχαριστούμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δύσκολα της Γ’ και της Β’ εθνικής πέρασαν. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν εκεί. Δίπλα στην ΑΕΚ και δεν την άφησε μόνη της στα… χωράφια. Τώρα στην μεγάλη επιστροφή στην Super League, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες οι φίλοι της Ενωσης απέδειξαν ότι θα είναι μαζί της. Ξανά.

Η διάθεση για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα και ο αριθμός σταμάτησε στο νούμερο: 9.832 διαρκείας. Πέρυσι η ομάδα άγγιξε τα 8.500 διαρκείας, ενώ στην Γ’ εθνική με τον ενθουσιασμό της αναγέννησης η ΑΕΚ είχε δώσει 12.855 διαρκείας.

Μπορεί το φετινό νούμερο να μην ενθουσιάζει λόγω της επιστροφής, αλλά είναι η καλή-σταθερή βάση των φίλων της ΑΕΚ που είναι πάντα στο πλάι της.

Και πλέον καλείται η ομάδα και η εικόνα της να φέρει και τους άλλους οπαδούς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οπως στον αγώνα – γιορτή της πρεμιέρας με τον Πλατανιά και στο φιλικό με την Σεβίλλη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X