Ο απολογισμός πριν το ΟΑΚΑ

Ο απολογισμός πριν το ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε του ΠΑΟΚ 3-1. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει τέσσερις βαθμούς και ισοβαθμεί με την ΑΕΚ, που έχει τον ίδιο απολογισμό.

Ο ΠΑΣ έρχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα, στα δύο πρώτα παιχνίδια οι Ηπειρώτες έχουν 22 τελικές προσπάθειες, με την ΑΕΚ να μένει στις 18. Οι αριθμοί του επίσης δείχνουν ότι πρόκειται για μια ομάδα που σουτάρει αρκετά εκτός περιοχής (12 σουτ), ενώ χαρακτηριστικό στοιχείο που ξεχωρίζει είναι ότι κάνει λίγα λάθη. Στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος, η ομάδα των Ιωαννίνων έχει 79 λάθη και μόνο δύο ομάδες έχουν λιγότερα.

Επίσης πρόκειται για ένα σύνολο που κλέβει μπάλες, αν κρίνουμε από τα 58 κλεψίματα που έχει, σε σχέση πάντα με τα 34 της ΑΕΚ.

Βέβαια η άμυνα του έχει χρειαστεί να …επέμβει περισσότερες φορές, συνολικά 28, με την ΑΕΚ να έχει αντίστοιχα 18.

Στην ΑΕΚ έχουν παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο τους, έχουν τσεκάρει τα δυνατά και τα αδύνατα του στοιχεία και προετοιμάζονται για να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X