Ανεβαίνει ο Σαρικόπουλος

Έτοιμος για την Ιταλία ο Σαρικόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τελευταίο χρόνο είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της Basket League και είναι γεγονός πως έχει δημιουργήσει προσδοκίες για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Ο λόγος για τον Ζήση Σαρικόπουλο, που ήταν πολύ ουσιαστικός στην περσινή ΑΕΚ και κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για τον δυναμικό σέντερ. Η κλήση στην Εθνική ομάδα και η προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ αποτέλεσαν μια σπουδαία εμπειρία, ωστόσο το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει από το ξεκίνημα την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Εκείνος δούλευε στην Αθήνα ακολουθώντας την αποθεραπεία του, την ώρα που οι συμπαίκτες του βρίσκονταν στο Καρπενήσι. Μικρό το κακό φυσικά, από τη στιγμή που ο Σαρικόπουλος δούλεψε εντατικά με την Εθνική ομάδα το προηγούμενο διάστημα, διατήρησε σε υψηλό επίπεδο τη φυσική του κατάσταση κι έτσι πολύ γρήγορα μπήκε στο ρυθμό των προπονήσεων του Ντράγκαν Σάκοτα.

Στο φιλικό με τη Σάσαρι επέστρεψε στη δράση, μπήκε στο ματς για 6 λεπτά και σταδιακά θα παίρνει περισσότερο χρόνο. Η ΑΕΚ με τον Όρτον και τον Σαρικόπουλο στη θέση «5» και τον Μαυροκεφαλίδη στο «4-5» αναμένεται να είναι πανίσχυρη κοντά στο καλάθι τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα για τον Ζήση, είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν απόλυτα στις δυνατότητές του και αυτό είχε γίνει φανερό τον Μάιο όταν είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο για τρία χρόνια (2+1).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X