Το ...τραβάει ο δήμος, αλλά στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν

Η δική της "Ανάσταση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τερτίπια του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να βάλουν εμπόδια στην πραγματοποίηση του γηπέδου της ΑΕΚ συνεχίζονται και πλέον στην ΠΑΕ από τη μία δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους από το γεγονός ότι  κάποιοι δε λένε να κατανοήσουν ότι το πρότζεκτ της “Αγιά Σοφιάς” προχωράει κανονικά. Από την άλλη όμως δεν ανησυχούν, αφού γνωρίζουν καλά ότι από τη στιγμή που δικαιώθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση η Περιβαλλοντική μελέτη, η υπόθεση προχωράει έστω και με πολύ αργά βήματα.

Αυτό για το οποίο αναρωτιόντουσαν όμως χθες στην ΠΑΕ ήταν για τον λόγο που ο δήμος της περιοχής συνεχίζει την ίδια τακτική, δείχνοντας σαφέστατα με τις κινήσεις του ότι δεν είναι διατεθειμένος να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται και θα βοηθήσει όλη την περιοχη. “Ως πότε θα προσπαθούν από τον δήμο να βάζουν εμπόδια; Τι προσπαθούν να κερδίσουν απ’ όλες αυτές τις κινησεις απελπισίας που κάνουν;”, είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεταν χθες οι άνθρωποι της ομάδας σε μεταξύ τους συζητήσεις.

Το σημαντικό είναι ότι πλέον ο δήμος δεν μπορεί να βάλει το παραμικρό εμπόδιο στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Στην ΠΑΕ γνωρίζουν καλά ότι ήδη έχει χαθεί αρκετός χρόνος και ενδεχομένως να χαθεί κι άλλος, λόγω των όσων συμβαίνουν στη χώρα, αλλά τα πάντα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X