Το «οπλοστάσιο» έχει και …Κορδέρο

Το «οπλοστάσιο» έχει και …Κορδέρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να ήταν το πρόσωπο του φιλικού με τον Παναιτωλικού, αφού άπαντες περίμεναν την επιστροφή του, μπορεί ο Ντιέγκο Μπουονανότε να έδειξε πτυχές της ποιότητας που έχει σαν ποδοσφαιριστής, ωστόσο υπήρξαν και άλλοι λόγοι να χαμογελάει ο Τραϊανός Δέλλας.

Αναφερόμαστε στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Μιγκέλ Κορδέρο, μετά από 40 περίπου μέρες. Ο Ισπανός μπορεί να μην αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά έκανε αυτά που του ζήτησε ο προπονητής. Όλοι γνωρίζουν άλλωστε τι μπορεί να δώσει ο Κορδέρο στην πορεία της χρονιάς και για αυτό στο τεχνικό τιμ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή του στο ματς και την επιστροφή του στις υποχρεώσεις της Ένωσης.

Έτσι και αλλιώς ο Κορδέρο υπολογίζεται κανονικά και δεν αποκλείεται σε κάποια παιχνίδια να παίρνει και θέση βασικού. Το «οπλοστάσιο» του προπονητή στη μεσαία γραμμή είναι πλήρες, με Γιοχανσον, Σιμόες, Ανάκογλου, Κορδέρο και Ανδρεόπουλο. Παίκτες που μπορεί ανά πάσα στιγμή να δώσουν λύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X