Θα φορτσάρει για... ενδεκάδα

Βασικός ο Μπουονανότε στο Αγρίνιο - Οι 11 της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Αγρίνιο ο Ντιέγκο Μπουονανότε ξεκίνησε ως βασικός και έπαιξε για περισσότερα από 60 αγωνιστικά λεπτά. Εκτός από την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση αλλά και το “μαγικό” άγγιγμα με το αριστερό του πόδι, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδειξε πως έχει αρχίσει να βρίσκει και τον ρυθμό του. Ήδη ο Μπουονανότε έχει συμπληρώσει τρεις εβδομάδες προπονήσεων με την ΑΕΚ. Και μέχρι και το επόμενο ματς πρωταθλήματος, έχει μπροστά του ακόμα μια. Ενώ έχει και στα πόδια του την προετοιμασία που έχει κάνει με την Γρανάδα. Και στο φιλικό με τον Παναιτωλικό ο Μπουονανότε έδειξε πως έχει αρχίσει να ενσωματώνεται στο παιχνίδι της ομάδας και να το μαθαίνει.

Γι αυτό και ο “Νάνος” έχει βάλει πλώρη για μια θέση στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από αύριο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς αυτό, ο Μπουονανότε θα αρχίσει να “φορτσάρει”, προκειμένου να βρεί ακόμα περισσότερο τον ρυθμό του. Ενδεχομένως ούτε την προσεχή Κυριακή να είναι απολύτως έτοιμος ο Αργεντινός για να βγάλει ένα ολόκληρο 9άλεπτο. Ωστόσο αν είναι σε θέση να βγάλει σε υψηλούς ρυθμούς 70 λεπτά με 75 λεπτά παιχνιδιού, τότε το πιθανότερο είναι πως ο Δέλλας θα τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X