Θέλει τον χρόνο του ο "μάγος"

Μπουονανότε: «Ευτυχία για το γκολ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χθεσινό αγωνιστικό τεστ της ΑΕΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, έβγαλε πολλές και κυρίως ευχάριστες ειδήσεις. Δεν είναι μόνο η επιστροφή του Μάνταλου, ούτε η καλή εμφάνιση του Κρισάντους, αλλά και η συνέπεια
(στο διάστημα που αγωνίστηκε) του Ντιέγκο Μπουονανότε.

Οι αυτόπτες μάρτυρες του αγώνα, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό, που αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα ο προπονητής να του δίνει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο «μάγος» πάντως φάνηκε από κάποιο διάστημα και μετά, ότι δεν είναι απολύτως  έτοιμος. Και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να τον βάλουν με το ζόρι στην ενδεκάδα. Είναι δεδομένο ότι έχει μεγάλη ποιότητα, εξαιρετικά στημένα και απίθανες εμπνεύσεις, αλλά απέχει ακόμα από αυτό που θέλει ο Δέλλας για να του δίνει τη φανέλα σπίτι του.

Όσοι είδαν το ματς χθες έμειναν εντυπωσιασμένοι με την τεχνική του κατάρτιση, αλλά με ένα στόμα σχολίασαν ότι θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να βρεθεί στο πικ της απόδοσης του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X